Nyp mig!

BildY

Som jag sagt tidigare så känns det högst overkligt att skrivit och gett ut en bok själv. Ännu mer overkligt är det när man får tack mail eller bra recensioner. Här är BTJ:s (Bibliotekstjänst) recension:

Jessica Hjert är beteendevetare med kandidatexamen i psykologi och detta är hennes debutbok. Den är skriven med mening att nyansera bilden av föräldraskapet, skapa debatt och vara en motvikt till de genomlyckliga beskrivningar av föräldraskapet som oftast skildras i litteratur för nyblivna föräldrar och framför allt i sociala medier. Texten bygger till stor del på författarens egna upplevelser, men också på berättelser från sexton olika kvinnor som intervjuats om sina erfarenheter av föräldraskap. Många av beskrivningarna rör saker som ofta anses vara tabu, som att uppleva att man inte trivs i mammarollen, att man tycker att barnen är jobbiga och krävande samt mår dåligt över sömnbrist eller att man inte får familjelivet att fungera. Ångest och oro kan, enligt författaren ofta höra småbarns- åren till. Detta är inte en faktabok utan en välskriven och lättläst bok, skriven för att bekräfta känslan att livet med småbarn emellanåt är rätt tungt. – Therese Nordholm. 

Att någon professionell människa som jobbar med böcker säger att jag har skrivit en välskriven och lättläst bok och också förstått min mening med den, det känns liksom overkligt att ta in.

 

Annonser

One thought on “Nyp mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s